Q-Trans AB är ett speditionsbolag som har specialiserat sig på expresstransporter.

Lager, Logistik & Distribution

En komplett logistikpartner

Vi erbjuder lösningar helt anpassade efter dina behov av lagerhållning, plockning, packning och distribution. Vi är en komplett logistikpartner och vi ordnar lagring, ompackning och distribution av en mängd olika varor.

Lager, Logistik & Distribution

Lager, logistik och distribution är tre viktiga delar av försörjningskedjan för olika varor och produkter. Lagerhantering handlar om att effektivt organisera och hantera lagerutrymmet för att säkerställa en smidig och ordnad hantering av varor. Det inkluderar att ta emot, lagra, packa och skicka ut produkterna enligt behov.Vi erbjuder lösningar helt anpassade efter dina behov av lagerhållning, plockning, packning och distribution.

Vi är en komplett logistikpartner och vi ordnar lagring, ompackning och distribution av en mängd olika varor. Vi kan även åta oss att sköta ordermottagning och orderhantering åt de kunder som önskar.

Lagerhantering

Behöver du en lagerplats för dina varor? Vi erbjuder lagerhållning av era varor och produkter.

Distribution

Med bas i Göteborg sköter vi distributionen av våra kunders varor. Med ett effektivt distributionsflöde ser vi till att du får dina produkter när du behöver dem.

Paketering

Vi packar dina varor för säker och effektiv transport anpassad efter varans storlek och volym.

Ordermottagning

Vi sköter ordermottagning och returer samt utför kvalitetskontroller innan varor skickas ut till kund/butik.

Fakturering

Vi ansvarar för din fakturering och ser till att du får betalt för dina varor